Kean House

Value: £1.8 million

Duration: 24 weeks

Client: Shell Pension Trust Ltd

View Project PDF

This scheme comprised of a CAT A fit out to the 1st and 2nd office Floors
including the installation of new M&E services incorporating VRF Comfort
cooling.

The walls were sandblasted taking them back to the original brickwork and
new windows were installed to the 1st Floor with secondary glazing being
installed to the 2nd Floor. New MF ceilings, raised access flooring and tea
points were also installed. The Reception area was stripped and reconfigured
with new curved steps and a ramp installed. These were finished with
bespoke joinery flowing into a new Reception desk and a curved glass
balustrade. New floor coverings, feature wall panelling and lighting
completed this Reception remodel.

Externally, new shop fronts were installed to the front and rear of the building
including new main entrance doors and signage. Brickwork repairs were
undertaken to the building façade and new roof coverings applied.

We updated the lift surrounds and reconfigured and refurbished the WC
accommodation within the common parts and structurally infilled an atrium
void to the 2nd floor level to form a new opening to the Basement to
accommodate a new staircase.