Forbury Square

Value: £2.3 million

Duration: 28 weeks

Client: LF Canlife UK Property ACS

View Project PDF

Situated within central Reading, our works comprised of the modernisation and upgrade of the entire building, including the Reception, office floors, common parts and WC’s.

We undertook a full strip out of the Ground to 4th Floors and refurbished the office areas to a CAT A standard.

The fit out of the office areas included new M&E installations, refurbishment and decoration of the existing windows, new suspended ceilings, raised access flooring and re-decorations. The Reception fit out featured bespoke joinery finishes including new wall panelling, a new seating area and Reception desk. The joinery was finished with accent laser cut panelling. A new glazed screen and speed lane installations were installed to seperate the Reception area from the common parts which were also overhauled to include the installation of new ‘Superloo WC’ accommodation on each floor, we also undertook an upgrade of the lift cars.